Вече ме е ''страх'' да пиша в този форум.Винаги има някой професор да обърне нещата.Спрете се, защото сте толкова смешни, че си нямате на представа.Не си въобразявайте, че като пуснете сървър и вече сте най-големите програмисти.Какво стана с този форум??? Само се карате вместо да
помогнете.Във времето когато аз бях на ваше място винаги са ми помагали. Направете така и вас да ви помагат, а не само да мрънкате. В този форум останаха (с малки изключения) хора които винаги искат всичко за тях вместо да помогнат на другите като споделят нещата си тук и тези, които ми разбиват надеждите някой да сподели нещо с техните тъпи коментари. В Момента има Currently Active Users: 203 и всичките правите безполезни неща за форума и за самите вас (изключение на модераторите, които ''следят за спамери").
Съжалявам, че ти спама по темата, но от 1 седмица искам да напиша тези редове, но все си мислех, че нещата ще се оправят и триех всеки мой коментар.
По темата:
Horsy, не знам защо се занимаваш въобще. И не знам защо си мислите, че като смените 1000 версии всичко ще си е наред и тъпите играчи ще продължат да го играят. Е да, но не е така.Преди време ви посетих сайта и доколкото си спомням имаше сравнително голям брой хора онлайн. Моят съвет е остани с една версия и измисли нещо оригинално за да може играчите да харесат твоят сървър.