Arr0gance
Active Member
- Reaction score
- 80
кооо викаЖ? Бохо .. Знам Дамиан, Флейм, Ароганта, Респект. нито 1 от тях не е дрисльо като тебе ^^
Is that me bro ? (sun)
Edit : Hamlet пиши у скайп
кооо викаЖ? Бохо .. Знам Дамиан, Флейм, Ароганта, Респект. нито 1 от тях не е дрисльо като тебе ^^
знаеш ли че си ми през оная работа ако не си го разбрал още такава измет като теб знам че ще работи в софия направо по добре да се махаме от българия че направо ... немам думи за теб от тези който си отбелязал че познаваш само 2 от тях на който им права евала ... и ги уважавам и да не се чудиш койса да не ти тормоза тъпата глава ще ти ги кажа Damian и Flame
Може ли да се качи сайта на MuOnline във платен хостинг?
Аре е, никой ли не знае свестен C/C++ компилатор?
Може. Незнам точно как , питай някой от съфорумците да ти обясни .
Някъде да си видял да говоря за сървъра му? Честно казано дори не знам кой му е сървъра... и се научи да пишеш щото нещо не ти разбрах "ти понеже си до такава ограничен" Тая българската много зор а?абе аз да ти кажа че не говора за сървъра му а ма ти понеже си до такава ограничен че всичко свързваш с Му-то ... такаче имали смисъл да говорим кой е лайно и кой не
Някъде да си видял да говоря за сървъра му? Честно казано дори не знам кой му е сървъра... и се научи да пишеш щото нещо не ти разбрах "ти понеже си до такава ограничен" Тая българската много зор а?