Говорилня

намерил кой да го казва ...
Лол? Говоря за Вирус btw , а и с теб пък какво съм имал, че да ми кажеш така ?

HAXYAXHAYXHXYHAYHXYAXHAYXHAXYAXHAYXHAXYH
Днес в скайкабал пребих Force Shielder 8 реса със цял сет митрил, weapon, blade, epaulet. И не ми сваля кръв hahaha. 2 пъти я бих, каза ми " NOOOB!" и избяга ahahah аз 3 реса с осмиум сет. Ботушите ми нямат нищо, а каската ми е с Max MP steal per hit ahahhahahaah съсипах я. Първо дебъфовете, а тя тапачката не качила мана. Тя има 1к мана, дебъфа и маха 1400 xD и неможе да си праи магиите пъък и 13 левела и свялям за 13 секунди съсипах я!

Сега трябва да следя форума, че си играл с хак (xqx)

Скъсаха се да ми викат нууб! Ама се сцепих да ги бия по 5rr + . Само реват. 1 пич се скъса да ме псува: WTF?!? NO MANA!?! NOOB! HACKER! I REPORT U TO ADMIN!. Секи ми казва нууб, затова че знам как да ползвам предимствата на героя си.... за мен това е жалко.. Само "ForceTower" Единствения който ме би, без да се оплаква, да хленчи и да се крие в града. На честен дуел съм падал само от него! Много мразя като сваля някой на 1 хит кръв, и ми се скрие в града лелеее :D

В категорията 0-3-4 реса нямам конкуренция. Един пич 25 реса почти пловината му свалих.

В категорията 0-3-4 реса нямам конкуренция. Един пич 25 реса почти пловината му свалих.
сега вземи ми и кажи, че си скромен попринцип..

Лол? Говоря за Вирус btw , а и с теб пък какво съм имал, че да ми кажеш така ?

не няма да се занимавам с тебе нищо не си ми казал но Вирус ми е приятелче такаче не се прави на много интелигентен защото това което той е постигнал ти неможе да го постигнеш никога неискъм да те обиждам ама си е така :)

извинявай.. не че нещо ама какво е постигнал освен, че си е направил сървъра о` време..

• Like
Reactions: horsy
не няма да се занимавам с тебе нищо не си ми казал но Вирус ми е приятелче такаче не се прави на много интелигентен защото това което той е постигнал ти неможе да го постигнеш никога неискъм да те обиждам ама си е така :)
Нека си постига за мен си остава лайно.... :) Извинявам се за грубите думи. И мисля, че не си ти човека, който трябва да ми каже нещо, а той ;]

абе аз да ти кажа че не говора за сървъра му а ма ти понеже си до такава ограничен че всичко свързваш с Му-то ... такаче имали смисъл да говорим кой е лайно и кой не

Някой може ли ми каже как си оправя играта.Като влеза в играта и чакам 5 сек и се спира..Сложих този новия пач.. ?? Mu BattleZone Easy

Аз незнам за други негови постижения .. като е такъв "господ" за тебе .. сподели и ние да знаем .. това че кара БМВ ли ? нека си кара .. да му се радва и да си "взима завоите настрани" както се беше изцепил .. това че притежаваш нещо не те прави повече Мъж..

Blacko чакам ! :D
Edit: Абе момчета вие друга работа освен да се карате нямате ли ? :)

ти от малък ли си прос или то вашата рода ви се получава по наследство лова бас че грам незнаеш за никой от тоя форум ама 100% съм сигърен обаче ти знае много устата....

ти от малък ли си прос или то вашата рода ви се получава по наследство лова бас че грам незнаеш за никой от тоя форум ама 100% съм сигърен обаче ти знае много устата....
кооо викаЖ? Бохо .. Знам Дамиан, Флейм, Ароганта, Респект. нито 1 от тях не е дрисльо като тебе ^^

Last edited:
  • Like
Reactions: horsy