newguy
Well-Known Member
- Reaction score
- 572
какво какво? какви формуляри?new: Php e скриптов сървърен език,които най-вече се ползва за обработка на формулири.
какво какво? какви формуляри?new: Php e скриптов сървърен език,които най-вече се ползва за обработка на формулири.
<form> Елемент в HTMLкакво какво? какви формуляри?
Защото е престижно да си програмист.a защо и хората които пишат сайтове се наричат програмисти?
ех малчо малчо... казах ти няма страшно един ден ще ти се избистри мозъчето ще пораснеш и ще знаеш повече.., а сега разбирам те.. удря те жилката за всичкознание както искаш го наричай това пхп.. няма какво да споря с теб повече
Аз не се обиждам,а се радвам.Тъй като и аз това се мъча да им обясня,за това съм сложил "?" накрая на заглавието на темата
П.П. Не исках да обидя Shaker, за това че е написал темата с заглавие "Програмен", а на хорта, които го наричат програмен.
gaso .. не беше за теб, но щом си обеден в същото твърдение на 100% значи и ти си в това число.. като идете в университет (дай боже) ще разберете.. за шейкър има доооооста време докато дойде този момент надявам се до тогава да има още университети, а не да ги учат посредством някъф чип в главата ^
всичко го има,освен това изречение където казваш да не се отвярят и които се смее последен се смее наи добреprotect,провери пак с google дали има абсолиутно всичко което го пише в темата или са 1 или 2 изречения?че аз нещо не видях всичко?
Жалак си.всичко го има,освен това изречение където казваш да не се отвярят и които се смее последен се смее наи добре
объркал си се драги,целият форум твърди че ти си жалък а не аз.жалак си.
Clamp,това,че си завършил/учиш в ту,не значи,че и ти знаеш всичко.поради тая причина съм сложил въпроси,че този които мисли,че аз греша да ги отговори.въпросите не са много сложни (devil)[
аз ако бях жалак нямаше да те псувам и после да те викам в "тийма ми" хахахах...."ела да държим сезон 3 двамата" хахахахаха..после кой бил жалкия.объркал си се драги,целият форум твърди че ти си жалък а не аз.
първо много добре знаеш че когато ти предлагах се ебавах неможе в едната секунда да те псувам в другата да ти предлагам нещо сериозно,второ хубаво е да ме оттървеш от глупавите ти изказвания и като цяло да оттървеш форума.аз ако бях жалак нямаше да те псувам и после да те викам в "тийма ми" хахахах...."ела да държим сезон 3 двамата" хахахахаха..после кой бил жалкия.
ако няма да оставиш хората,поне мен не занимаваи не ми се слушат изцепките на поредния факир (геи вълшебник).първо много добре знаеш че когато ти предлагах се ебавах неможе в едната секунда да те псувам в другата да ти предлагам нещо сериозно,второ хубаво е да ме оттървеш от глупавите ти изказвания и като цяло да оттървеш форума.
хубаво ще е да не ни занимаваш(лично мое мнение макар че мисля че и и други са на тази мисъл).
правеше се на професионалист,оказа се че нищо незнаеш сеа на баровец ли ще се правиш?
Пишеш неадекватно..ако искаш и ти направи тема като Life.. xax..по тая тема с тебе спирам да споря тук.Ако някой има желание да изтрие спора между мен и Protect(не завършения на майка му проект) да го направиако няма да оставиш хората,поне мен не занимаваи не ми се слушат изцепките на поредния факир (геи вълшебник).
Yea...Щи го кажа направо пълен мизерник и бездарник си само гомна бълваш къв си ти че да кажеш кое е програмен език нито знаеш php нито квото и да е въздух под налягане си.Как точно го изкара че не е хахахаха смешка ае ходи се тряскай в ауспух вече че ми писна да се правите на оборотни пълни клоуни сте бе единствено root и clamp знаят нещо останало е селяния до шия
+ 2 нови въпроса.new:в php има ли оператор overloading?
New:как ще конвентирате binary data на uint32 в стринг?