[Dev] Panel

Правя всичко възможно за са доставя съобщения до сървъра ама не може да изпращате символи и т.н и са 10 символа максимум и си играя да го оправа ( даже доставя съобщенията като (post) не като golden шрифт ) до коледа се надявам да е готово

Оточни се коя Коледа...

След 2 години по същото време ;)

Тая коледа ... коя ...

• Like
Reactions: Victtorio
:D да се надяваме да успееш.

П.С.: не че ми трябва но да видя какво ще сътвориш,ако нещо те затруднява може да драснеш един ред да помогна :p

Аз пък съм сигурен че ще вземеш всичките скриптове на готово,я от webshop я от на някой друг панел ^-^
Ако греша,поправи ме :)

Аз пък съм сигурен че ще вземеш всичките скриптове на готово,я от webshop я от на някой друг панел ^-^
Ако греша,поправи ме :)

Няма значение поне ще се постарае за другите нещо , докато от теб досега 1 релийз не съм видял :)
Нищо лично ...

Усещам как ще направя дармадан всичко и маи тия дни ще дам на някои друг да го довърши ако иска

• Like
Някой друг иска ли да доправи панела щото се е видяло че няма го довърша и вече нямам желание готов е някае на 75%

• Like
Някой друг иска ли да доправи панела щото се е видяло че няма го довърша и вече нямам желание готов е някае на 75%

Направи ми една услуга. Прочети темата отначалото. По точно моите постове.

Project Dead.
Life отново се доказа.Нищо лично брато.Не обещавай нещо което не мойеш да направиш. :)

Тоя проект май беше едно голямо нищо нали?Аз поне като почна нещо го довършвам...

Аз от самото начало на 'проектът' му го казах.
Той нещо се ежеше.

Както виждаш се старая -- По точно не виждаш :D:D но като стане ще видите ... тоя път обещавам... а колкото до blacknight weba ... направих го но точно тогава се наложи да преинсталирам компа и забравих да го запаза и ....

и както виждате след 7 месеца панела не е завършен xD
П.С. не обещавай когато не спазваш.. или поне се прави на хитър и си едитвай постовете ^^

След толкова години когато вече мога да отговоря ... едно извинение на всички че така и не видяха доста от нещата които обещах...

След толкова години когато вече мога да отговоря ... едно извинение на всички че така и не видяха доста от нещата които обещах...

hello is ready man to panel link download??

Никой не се сърди :)