freeruner
New Member
- Reaction score
- 37
Отваряш login.php натискаш ctrl+f пишеш Escapemu Webshop или там както е кръстено цъкаш на Find намираш го едитваш го и си готов ...
мерси
Отваряш login.php натискаш ctrl+f пишеш Escapemu Webshop или там както е кръстено цъкаш на Find намираш го едитваш го и си готов ...
Добър вечер! Извинявам се но днес се хванах да правя сървър, инсталирах уебшопа всичко е добре но всички предмети са до +11 а аз искам да ги направя +13.Как може да стане това без да си играя 1 по 1 да ги променям? Също така от wshconf.php е зададено да са до +13 но никаква промяна.Нов съм в тази област и се извинявам отново ако не съм задал правилно въпроса.
В горния пост съм написал, че в wsconf.php е зададено да е на 13.Не иска да се промени просто, не знам що така.Влизаш в wsconf.php и търсиш $webshop['limit']['item_level']. Променяш 11 с 13 и готово.
В горния пост съм написал, че в wsconf.php е зададено да е на 13.Не иска да се промени просто, не знам що така.
UPDATE WebShop SET maxitlv=13
в Query Analyzer сложи това
Code:UPDATE WebShop SET maxitlv=13
$webshop['misc']['admins'] = 'Потребителското име което ще е администратор'; // Admin1,Admin2, ...
имам проблем не ми отваря итемите що така ?