[Sell] Ram

не е зле да кажеш на какви Hz трябва да е тая рам :D

не е зле да кажеш на какви Hz трябва да е тая рам :D

Извинявай, просто незнам какво значение имат тези характеристики :D
:?
BTW: който продава да даде малко по подробна информация :)

ми хубаво си видиш каква честота работи рамта след това ако ще добавяш към сегашната ти рам е хубаво тази която ти е в момента и новата която ще вземеш да са на 1 и съща марка може да ползваш Aida32 програмата за да видиш каква е точно рамта :)

ми хубаво си видиш каква честота работи рамта след това ако ще добавяш към сегашната ти рам е хубаво тази която ти е в момента и новата която ще вземеш да са на 1 и съща марка може да ползваш Aida32 програмата за да видиш каква е точно рамта :)

Точно Aida32 използвам но рама ми трябва понеже ще си правя update на компа(дъно, процесор и рам) :)

Използвай програмата Everest за да провериш на каква честота ти работи. Но ако е настолен компютър мисля, че ще е на около 800mhz.

Ами и това е идея но понеже мисля да си направя добър компа и ще изхарча към 800 лв (без да купувам hdd, захранване, кутия и видео карта за момента) демек искам да видя дали има и втора употреба :)

Ако във Велико Търново има Мулти Рама или някакъв подобен магазин , отиди и си вземи ! Защото като сметнеш доставка максимум 10 лева да спестиш особено ако е някъде далече от Търново.

В Търново няма мултирама. :)

Не ти препоръчвам Мултирама. Дадох 1000 лв. за компютър, като за 1 година е бил на сервиз 9-10 пъти ;)

Аз имам от там компютър и всеки месец съм в сервиз...

аз моят лаптоп го взех от Most Computer и съм доволен до сега само 1 път ходи на сервиз и то за смяна на клавиатурата че ми се беше развалил 1 клавиш :)

Аз имам от там компютър и всеки месец съм в сервиз...

Зависи как го подържаш :) Моя е от Мулти Рама и вече 4 години 2 пъти е бил на сервиз.

И аз имам един компютър оттам (взех го точно, когато отвориха магазина) бил е на сервиз само 1 път... Явно в началото, за да направят добро впечатление, са продавали качествени продукти, а сега...

Или хората просто не могат да се грижат за компютрите си ... :?

Или хората просто не могат да се грижат за компютрите си ... :?

Напълно съм съгласен! Моя компютър също е от мултирама и е на около 3-4 месеца. За тези 3-4 месеца е спиран точно 2 пъти и то за не повече от 10 минути. Да чукна на дърво за сега няма ядове. ;)

Колкото до автора на темата, имаш 800 лева така ли? И защо по дяволите не си вземеш чисто нов компютър като моя вместо да се занимаваш с части които може и да не паснат на старата щайга?

Компютър Multirama PC Premier - Multirama

• Like
Reactions: kocet0
Ако беше ддр2 можеше да ти продам ама.. :)