[Sell] Fujitsu Siemens Desktop

Status
Not open for further replies.

ez_dark

Member
Reaction score
22
Здравейте продавам компютър 2-ра употреба е. Компютъра е в отлично състояние безшумен е и запазен, ето и неговите характеристики.

Марка: Fujitsu Simens
Процесор: Intel Celeron D 3.06Ghz A Class
RAM: 3GB DDR2 (1x 1gb, 1x 2gb)
Video карта: vgradena
LAN карта: 10/100
Дъно: Gigabyte
Hard: 80GB SATA
Оптично утстройство: ATA
Socket: 775

За Връзка с нас :
Скайп : welcome_classic_2009
Скайп : joker..bg
В темата или на лс.

Цена: 260 лева. Цената може да се свали.

(без коментари за цената)

Attachments

• pc.jpeg
    pc.jpeg
    15.6 KB · Views: 87
Last edited:
Да, станала е грешка за което се извинявам. Относно рам-а, на скоро му добавих още 2 гб. Колко мислиш, че струва 1 платка 2ГБ DDR2?

40лв. максимум 60лв. 4ГБ втора употреба ;)

1. Не се знае дали си я зел нова!
2. Може да има някакви повреди по компютъра тей като е от на баба ми времето. Ако нещо се счупи части трудно ще намериш..
3. Най-добре да дам още 100 лева и да спа спокойно със такова компче Компютър Multirama PC Value - Multirama

1. никой не го ебе, какво е най-добре за теб
2. човека си продава компютъра... който го купи си знае рисковете
3. какво е значението дали рам паметта я е взел за 50 или 200 лева? очевидно му трябват пари на човека, така че не се меси..
4. спи си спокойно с вградената на дъното Intel видео карта...
5. ако има повреди, за които не е споменал, купувача може да върне компютъра ( по еди кой си закон... )

1. никой не го ебе, какво е най-добре за теб
2. човека си продава компютъра... който го купи си знае рисковете
3. какво е значението дали рам паметта я е взел за 50 или 200 лева? очевидно му трябват пари на човека, така че не се меси..
4. спи си спокойно с вградената на дъното Intel видео карта...
5. ако има повреди, за които не е споменал, купувача може да върне компютъра ( по еди кой си закон... )

Тая също е вградена :)

2. Може да има някакви повреди по компютъра тей като е от на баба ми времето. Ако нещо се счупи части трудно ще намериш..
Не се намират трудно частите :) . Ако има някаква повреда, няма никакви повреди (макар, че няма), ще върнете компютъра и ще ви върна парите. Няма защо да ви лъжа, ако на компютъра му има нещо да ви казвам, че му няма. Защото когато го вземете ще видите. Пък и си има закони.

EDIT: Пропуснах да отговоря на Backo. Платката 2 ГБ е чисто нова. Има гаранция 2 години.

Това няма никакво значение ;) аз имам същият ESPRIMO E5615 с процесор AMD Athlon 64 X2 5000+ с 3GB рам, два лана от който единият е 1GBit, хард 80GB 7200, DVD и съм му сложил един голям вентилатор за да може да поддържа температура на процесoра ~20C и ми дават за него 300лв. ;)

на този твоят нормално може максимум 200лв да му вземеш. Процесура ти е едноядрен http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27974 и 775 търпи много малък update ;)

Last edited:
Аз не се заяждам, просто ти казвам какви парички можеш да му вземеш на този компютър.

всъщност Васко... реално погледнато и 1 милион може да му вземе, стига да има такъв глупак...

всъщност Васко... реално погледнато и 1 милион може да му вземе, стига да има такъв глупак...
Всъщност си прав :D:
По темата айде успех с продаването и ако го продадеш да почерпиш :D

10 лева, 1 шише ракия отлежала 10-11 години и една шопска салата

50 литра отлежало уиски. Една маса :D

Айде стига със спама

Status
Not open for further replies.