неска хора новата госпожа по биология уш няква хубавичка у-а като дигна мишника необръснат ахахахаха с pure се смазахме от смях :d:d:d

хаха тези полудяха .. тва се едно сме в затвор .. решетки на прозорците камери на сякаде униформи ебаси майката ..

аз съм 10 клас. за нас (над 9 клас) униформи няма. обаче ако направим много оцъствия (дори и да са извинени) оставаме на испит. ако нарушим някой от измислените им правила (като например да не пушим до даскало) ест. като ходим далече от даскало закъсняваме за час и ни гонят с оцъствие. друго правило ако направим неизвинени нестига че ни спират децките ами и ни карат да метем двора на даскалото. много прости правила ... камери немогат да ни сложат защото ще ги съдим ако сложат в стайте. според мен трябва ние (учениците) да направим 1 стачка за смъкване на министара на образованието!
за к'во ще правите стачка че неви се спазват правилата ли? 
leeway какво ви казаха после? Класния пищеше ли?

олеле майко... абе вие ако знаете какво беше преди това сега при вас е цветенце бе какво ми се оплаквашв даскало кой е пушил преди от нас никой... те ако те видеха да пушиш и детцка педагогическа идваше и и дупе ти е яко ма в буквалният смисал. преди ние да вземем да посегнем на даскал алеле майко чичко полицай идва и ти гарантирам че толко бой неса те били... пак ти после викай аз ще го пребия после и т.н... сега няма правила бе... не има но вие неги спазвате дори и малко поне... и за т'ва се дъжат с вас така... то вместо да запазвате даскалото си и още какво ли не то вие рушите бе... хях... че и за стачка ми говори пак тоя
за к'во ще правите стачка че неви се спазват правилата ли?
![]()
не пускай 2 поста 1 след друг.
edit: Pure преди време бащами ми е казвал същото което и васко казва. до някъде и той е прав. само "рушим" училище-то. но да ни налагат такива правила ... има и хора които не са виновни и те го отнасят с нас.![]()
наклон на кура няма ми даваш нали... има кой да бара тампак правилата ви ги няма никви а и има хора който не са виновни всички сте един дол дренки вече... ето еди го доказва
![]()
в моя клас има хора които миналата година заради 2-3 човека отнесоха и те наказания. помисли преди да напишеш нещо. ако ти си на нашето място и ти щеше да претендираш че тези правила са тъпи.
) и сме били толкова единни и ако стене нещо всеки един от нас защитаваше другият или правехме така че нищо не е станало... или пак куриоза или всички сме виновни или никой... а при Вас... не да има една едно гувно да прави простотийте ами то всички неспирате да правите мизерий и после се оплаквате аре не на мене тия... всеки ден гледам такива като Вас що за стока са... то даже неможе да говорите бе... к'во е т'ва "леле копеле" "братле" "брато"