i got a problem with the rate for jwl of soul..
even if i put 100% rate it seems that its 0.0001% for items with no luck..
you can waste 100 jwls and u wont be able to make them +7 at least...
any ideas how to fix this?
Защо като искам да сложа боксове в магазина после като стартирам сървъра излизат kris-чета брадвички и др.?
Щото си назад с материала момче , Кода на тази версия не е 7 Цифрен а 8 Цифрен. Ако ползваш Royal Shop Editor за едикой си магазин , просто направи следното : Отиваш в магазина , в който си поставил боксовате/предметите , отваряш дадения магазин , например shop0.txt , натискаш Ctrl+H , Отгоре Пишеш в полето 0 // a отдолу пишеш 0 0 // и натисни "Realse All" Или замести всички. Накрая , натисни Ctrl+S а и в края на кода напиши
end
и си готов , като стартираш магазините са оправени, самото кодване на магазините е различно. Благодаря ви за вниманието
При мене е същото но аз не го използвам за регистрация използвам MuEditor 2.1 за регисрация.Защо не си сложиш web и така да си направиш регистрация.Ам значи имам следното проблемче
Кат си направя рег с СКФ едитора и после кат везна в играта и ми дава че ацц-то е невалидно що така ???
Некои да Хелпе плс!!
При мене е същото но аз не го използвам за регистрация използвам MuEditor 2.1 за регисрация.Защо не си сложиш web и така да си направиш регистрация.
Ето изтегли MuEditor 2.1 от тук.