[Release] MuServer 97d99i Updated

Guys Other Client link this is not work to me :(

gyes i find bug 1 cant delete character 1 lvl , 2 can't exit guild anyone help :(

всичко е ок.... но като се свържа със сървъра в клиента не ми дава дисконект.... а просто седи все едно е забило :) .... а на някой клиенти пък дава дисконект... кажете кфо да правя ?

Аз ги подкарах , като биеш , ти дава disconnect From the server . Нещо не е наред !!!

оправи се ...... а да питам тука макс е +11 а не +13 и адд +16 а не +28 .......... и не мога да сложа предмети на +15 а на подобни файлове можех .

Дайте някой друг гамесървър . Този го слагам и немога да му намаля ехпто .

Хора я кажете всичко правя както трябва, сменям си IP-то в main.exe и ми дава disconnected from the server..

Хора я кажете всичко правя както трябва, сменям си IP-то в main.exe и ми дава disconnected from the server..

main.exe may be (packed) :? try to change it with another main.exe from another client

main.exe may be (packed) :? try to change it with another main.exe from another client

Аз си сменям ип-то без проблем, но като влизам в играта ме изхвърля.

Сменил съм всички сял пароли и ip-та, които бяха 127.0.0.1 с моето ip. Трябва ли в muserverstartup-а да сменям 127 с моето ip и трябва ли на main.exe да сменям IP-то?

P.S. Оправих се изтеглих нов клиент и всичко е 6 :D

Last edited:
Мерси!

Имам и един друг малък проблем :) с ODBC

1.Значи това не е от ОДБЦ :D Влизате в EventServer>Data>svconfig.ini и правите

[pim_setting]
queue_no=4
workerthread_no=4

[odbc_connection]
mu2003_dbname = Ranking
mu2003_dsn = MuOnline
mu2003_uid = sa
mu2003_pass = SQL PASS

2.Готови сте с евент сървъра . Сега трябва да настроите и Ранкинга :)
Влизате в RankingServer>svconfig.ini и правите

[odbc_setting]
dbname=Ranking
odbc_dsn=MuOnline
odbc_uid=sa
odbc_pass= SQL PASS
odbc_con_count=40

[pim_setting]
queue_no=4
workerthread_no=10

Може ли да се добави /post команда кам този GameServer ?