Окай в момента се опитвам да дигам без ElfBuffer, защото е до 100 левел... Играя БК в момента съм 131 левел и правя 300 дмг на Йетита, в сравнение с ДЛ-то което прави 1к дмг и все пак сте решили да има 1 спот. В момента има СМ и ДЛ 1 рес (което трябва да чакам да си дигне левелите, защото има един спот.) В Атланс немога да намеря събран спот...
Няма информация, къде са; какви са; събрани или не са спотовете. В lt3 им правя 40 дмг защото вместо нормалните Крави от lt3 вие сте сложили крииповете от lt7. (
WTF lt4,lt5,lt6 са все така с мобове от лт7...) Вече на всеки събран спот има по един герой 1 рр с крила, кво праиме хората дето току що започват? Седиме и биеме Giants и Yeti 30 часа. И сега обяснете ми как да продължа да играя... Толкова добра и интересна конфигурация сте направили, но грам не сте помислили за хората, които не почват на старт-а, а след него.
Обяснете ми как да дигам левел??? Като всичко е заето, защото са 4 спота. Какво трябва да направя да играя 10 часа рибка по рибка да убивам в атланс, защото иначе трябва 30 часа афк на Yeti-та. Уж сте искали да е хард сървър (
съдя по това,че няма магий в шоповете, няма и оръжия... някви прости брадви без скил, но +9... гениално, не сте направили достатъчно спотовете и т.н. уж е хард...), а в всъщото време за
1 days, 2 hours, 36 minutes има герой 3 реса 333 левел, тоест след 2 часа е 4 реса... + Бонус ХП от парти+ВИП, както го смятам ако въобще се занимавам да играя докъто ресна 1 път, той ще е 10 реса и ще са минали 3 дни от старта. Идеята и конфигурацията са доста интересни и иновативни за български сървър, но просто заради такива абсолютно недомислени неща БУКВАЛНО сами си карате хората да не играят... то е просто несериозно изпълнението с градовете до Таркан ... уу супер ХАРД и като влезнеш в арена рескаш за 5 часа.
PS: 3 Silver Medal-a метнах току що 3 соула обаче няма оръжие за БК в магазина.Maybe because its "hard" сървър... Обаче за ДЛ-то всичко е идеалка на 130 левел прави 1к дмг...,а БК-то 250 дмг. И не ми обеснявайте че ДЛ-то винаги прави толкова ДМГ. Да но когато се седне и се помисли за това има как да го балансираш, чрез определени сетове и уепони, но тук никой не си е направил този труд. Толкова големи надежди имах, заради конфигурацията и толкова се бях зарадвал и днеска като влизам немога да повярвам колко слабо изпълнение... сървера се едно е направен от хора дето никога не са играли МУ
WTF
PS2: Затова се правят БЕТИ, за да влезнат ей такива като мен и да ви кажат кво, що и най-вече какво трябва да се добави, оправи, донастрой и т.н.
PS3:
Server-a като цяло е добре, но има доста работи които трябва да бъдат оправени
Най-редовния номер на българският сървър. Нещата дето трябва да се дооправят след старта...