[Dev] MuOnline Web

interwebbg

New Member
Reaction score
8
Здравейте, в свободното си време разработвам му онлайн уеб който ще бъде напълно безплатен, скоро ще бъде пуснато GitHub Repo да е публично и ще сложа линк тук.

Уеб-а ще има голям набор от инструменти, къстъм уеб евенти настройвани от админа за награди като цял сет или прочие, ще има маркет както другите, намислил съм доста неща. Също ще има и GameMaster/Admin панел през който ще могат да се добавят итемс в сандъците и прочие.

Ядрото е Laravel 12.

Като за начало ще поддържа версия 97d+99i, ползвам сървърните файлове на DarksTeam, като целта е да се съпортват всички версии.След като релийсна първата версия всеки ще може да помогне за разработването чрез PR в GitHub

P.S. Ако някой има някакви идей с радост ще ги разработя.

Ето как ще изглежда сега, можеби не е най-доброто но силата ми е в бекенд разработката не UI.

1750940895356.png1750940913232.png
1751384735206.png

Last edited:
Здравейте, в свободното си време разработвам му онлайн уеб който ще бъде напълно безплатен, скоро ще бъде пуснато GitHub Repo да е публично и ще сложа линк тук.

Уеб-а ще има голям набор от инструменти, къстъм уеб евенти настройвани от админа за награди като цял сет или прочие, ще има маркет както другите, намислил съм доста неща. Също ще има и GameMaster/Admin панел през който ще могат да се добавят итемс в сандъците и прочие.

Ядрото е Laravel 12.

Като за начало ще поддържа версия 97d+99i, ползвам сървърните файлове на DarksTeam, като целта е да се съпортват всички версии.След като релийсна първата версия всеки ще може да помогне за разработването чрез PR в GitHub

P.S. Ако някой има някакви идей с радост ще ги разработя.

Ето как ще изглежда сега, можеби не е най-доброто но силата ми е в бекенд разработката не UI.

View attachment 8040View attachment 8041
View attachment 8045
Looks very good. Is it possible to test it somewhere ?

Супер проект,
чудих се кога някой ще ъпгрейдне с laravel или подобните му. Новото поколение xD

Браво, супер проект. Дано успееш да го развиеш докрай.
Ето още един проект на Laravel, мисля че беше на Laravel 10, може да има нещо което да ти помогне -
https://darksteam.net/threads/xweb.26215/

Успех и при нужда може да удряме по едно рамо ;)

Last edited: