Old School forever... 97d ^^ ... зарибявка 100%
Dark незнам дали сте чували за MuRoza хард сървър 80x Дроп 400% сървъра се държеше 3 години според мен 80x е много добър Експи за хард сървър първият рестарт минимум 3 -4 седмици се прави ако никой не ти помага.Ако Дарк си заинтересуван имам файловете на МуРоза и имам няколко идеи още за клиента Иначе ми харесва идеята за хард сървър но да няма изгазици като Уебшоп (katur)
Най -новата версия, постоянни ъпдейти , без вътрешен съпорт, нисък опит(10х примерно) и ще надхвърли очакванията ви. И да не забравим без ресове.
от къде ли ги имаш тея файловеDark незнам дали сте чували за MuRoza хард сървър 80x Дроп 400% сървъра се държеше 3 години според мен 80x е много добър Експи за хард сървър първият рестарт минимум 3 -4 седмици се прави ако никой не ти помага.Ако Дарк си заинтересуван имам файловете на МуРоза и имам няколко идеи още за клиента Иначе ми харесва идеята за хард сървър но да няма изгазици като Уебшоп (katur)
Дабе, няма що...
Виждаме колко се играе матрикса или батълзона с тоя 10х... Като казвам "играе се" имам предвид над 100 иначе е слаба ракията.
Това не го приемай кат няква обида, ама ми писна да казвате 1-2-3-4-5-6 експ и после курец - не се играят
Дадох отрицателен вот защото играта МuOnline не се играе вече,играе се игри като World of Weed,Aion,Lineage 2,и така нататака..
П.С Дарка да беше мислил преди една годинка :s
Дадох отрицателен вот защото играта МuOnline не се играе вече,играе се игри като World of Weed,Aion,Lineage 2,и така нататака..
П.С Дарка да беше мислил преди една годинка :s
Не мисля, че ти си човекът който определя дали му се играе или не, щом толкова много хора се занимават с му едва ли е някоя западнала игра, вярно е че не е като преди няколко години, но все още е една много играна игра..