[Release] ENCGames 2.0.4.0 - Season 6 Cracked GS & GS_CS

Skill tree работи ли?

P.S. Работи, в последствие разбрах :D

Само немога да се оправя с тея команди. Направих се ГМ с MuMaker. Немога да се /move /trace и т.н. Как мога да се направя ГМ без едитор?

Last edited:
Skill tree работи ли?

P.S. Работи, в последствие разбрах :D

Само немога да се оправя с тея команди. Направих се ГМ с MuMaker. Немога да се /move /trace и т.н. Как мога да се направя ГМ без едитор?

в game server папката виж за game master system

• Like
Reactions: sharkyrulz
Какъв монстер едитор да използвам? Не намирам за Сезон 6..

Който не ги е подкарал е с изоставащо развитие........ аз съм подкарвал всякъкви файлове...... Който иска помоще да се свърже с мен!

ама ти яко си нарушаваш правилата на форума .... нема ли най на края некой да те прати на хавайте за почивка ... бахти смотаното детенце си

какво е ип-то на main ? моляви кажете бързо

КАКВО Е ИП НА main.exe ДА ГО НАПРАВЯ С ХЕХ ЕДИТОРА ?

що ми дава че св-ра е на нова версия като влезя в игра :@ плс някой да ми направи майн с ип 111.111.111.111 (не питайте защо е такова ип) показвами че има сървър ама като вляза и пише че е на нова версия?? плс бърз отговор и шарване на майн ( ако може го качете в форума)

пичове първо на първо клиента е ... ъпсурд, и не бачка като се сложи майна пише че иска някакви файлове (2) .. с клиента на PyroMu съм моляви що ми дава че св-ра е на нова версия :( ако е от майна плс направете ми го с ип 111.111.111.111 (не питайте защо е така ип) моляви за бърз отговор и бърза помощ!

що ми дава че св-ра е на нова версия като влезя в игра :@ плс някой да ми направи майн с ип 111.111.111.111 (не питайте защо е такова ип) показвами че има сървър ама като вляза и пише че е на нова версия?? плс бърз отговор и шарване на майн ( ако може го качете в форума)

Ей факач, ако ти трябва помощ за да ги подкараш, ще ти помогна, при мен си вървят отлично ;) И към всички други, който иска помощ, каквато и да е било, ще му помогна с каквото мога !!!

trepa4a_3 Skype ми е: terabytemu моляте пишими ще ти дам TeamViewer веднага

In shop05.txt i have add item for RF and in item have this:
acpkk5.jpg