- Reaction score
- 509
Здравейте.
От много време на сам,се чудех дали да реализирам сайта поради причината че много хора ме молиха да и го дам,продам,подаря и т.н . Така и на никой не го дадох и благодарение на това за момента сайта го нямат повече от 4 , 5 души (предполагам) . И ето че тази вечер реших да споделя този "уникален"(както някои го наричаха) дизайн със някои нови модули със вас .
Сайта е доста добре защитен опитал съм да махна и изчистя всички възможно бъгове и дупки и съм нямал никакви проблеми докато бях със него. Никъде няма нито дупка,нито "shell" . Но все пак ако някои открие нещо,моля да пише във темата .
От много време на сам,се чудех дали да реализирам сайта поради причината че много хора ме молиха да и го дам,продам,подаря и т.н . Така и на никой не го дадох и благодарение на това за момента сайта го нямат повече от 4 , 5 души (предполагам) . И ето че тази вечер реших да споделя този "уникален"(както някои го наричаха) дизайн със някои нови модули със вас .
Сайта е доста добре защитен опитал съм да махна и изчистя всички възможно бъгове и дупки и съм нямал никакви проблеми докато бях със него. Никъде няма нито дупка,нито "shell" . Но все пак ако някои открие нещо,моля да пише във темата .
Също така има възможност да избирате по колко точки на рес да дава за всяка определена раса .
Парола на архива : dragon
Начин на инсталация :
Трябва да промените следните файлове със host,user и pasword.
htdocs/config.php
config/config.php
config/configr.php
- Credits : Life , eXecuteR , Denislav , MeMoS , pOsHoBeLloxD , darkkingh
Линк за теглене : DragonMuSite.rar | Game Front
Снимки на сайта(във момента нямам възможност да предоставя друга) :
П.С : Въпреки че това знам че няма да стане ще помоля без глупави коментари ! НА КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ !
Attachments
Last edited: