[AD] BulgariaMu 97d99i Exp: 250x Drop: 70%

Само @Stoned Има 5 поста в тая тема и за какво? вие се осрахте вече! дарк малко си подбирай модераторчетата.
Edit: давайте пишете всеки ден по нещо ! осирайте форума!
 
  • Like
Reactions: DeLasale
Еи критик затвори си устата това е темата на BulgariaMu и пиша по сървъра не виждам какъв е проблема .. Твоите 104 поста повечето са от критикуване..
 
Еи критик затвори си устата това е темата на BulgariaMu и пиша по сървъра не виждам какъв е проблема .. Твоите 104 поста повечето са от критикуване..

Колко други Ми-та има по популярни, и не се пише толкова в темите им, колкото вие за 1 седмица направихте в тази ! Казвам точно както си е, оцени сайта и сървъра и това е какво пишеш по 6, поста и то нека пиши но да има файда от тях! не критикувам но какво да ти обяснявам. И само на баща си и на майка си можеш да кажеш да си затворят устата!
 
Нека да си има тоя е страхотен не ми трябва друг..
ето
10/10
оцених сайта и сървъра но не мисля че само това е достатъчно..
Трябва и да се пише за кво е тая тема.
Спри да ме занимаваш с твоите отклонявашти от темата постове аре стига си писал.. да не ти пука
 
Стига бе пак не ми отваря сайта.Някой ако знае нещо по въпроса да каже.
 
явно няма да го бъде тоя сървър ... скоро не бях играл толкова добър сървър...
 
Няма сървър,който да не може да се хакне ;)
Също така смея да твърдя, че няма сървър, който ти можеш да хакнеш! (rofl)(rofl) (разбира се ако не платиш на някой с парите на тате (xaxa)(xaxa))
 
Last edited:
Също така смея да твърдя, че няма сървър, който ти можеш да хакнеш! (rofl)(rofl) (разбира се ако не платиш на някой с парите на тате (xaxa)(xaxa))

PWND ! (rofl)
 
Как да го бъде бе братлета като постоянно някой се мъче да го хакне как да го бъде те вместо да се радват че има един добър сървър и да се кефят че се развива с бясна скорост те правят всичко възможно да съсипят труда на хората после що нямало добри сървъри в България как да има след като е фулл със зависливи копелета дето гледат как да те преебат по всички параграфи- ония ден го хакнаха най накрая. Пуснах го пак почнаха да го Флодят през 5 мин и ми крашва геймсървъра е как да стане ми кажете немога да кажа че съм голям разбирач и нямам монго уминия и сайта явно ми е зле муча се да помагам на всеки с каквото мога. Когато аз помоля за помощ секи се прави на луд. Поне даже и нората които го хакват можеше да драснат 2 реда и да кажат еи брат имаш дупка от там и там оправия искаме примерно нещо в замяна. Тва е братлета докато има такиива хора няма да има нито един сървър в българия. Щом се мачат да хакнат и Дефенс , БатлеЗон , ДевилМу , Инфинити които са едни от най добрите сървъри в България направете сметка за кви хора става въпрос. Те вместо да се радват че имаме такива сървъри те дебре гледат да им ебат мамата. Пак казвам с болка докато има такива хора които не ценят труда на хората и гледат да преебават всеки успешен сървър в България намя да има оправия.

ДАНО ТЕЗИ КОИТО ВЪРШАТ ТЕЗИ НЕЩА ДА ВИДЯТ ПОСТА И ВМЕСТО ДА ХАКВАТ УПЕШНИ БЪЛГАРСИ СЪРВЪРИ ДА ВЗЕМАТ ДА ПОЧНАТ ХАКВАТ ЧУЖДЕСТРАНИ СЪРВЪРИ ЩОМ СА ТАКИВА РАЗБИРАЧИ И ДА ПРИВЛИЧАТ ХОРА В БЪЛГАРСКИТЕ А НЕ ОБРАТНАТА. ВМЕСТО ДА СМЕ ГОРДИ НИЕ СМЕ ТОТАЛНИ МИШОЦИ ЗА ТВА НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА ДАЖЕ И СЛЕД 200 ГОДИНИ ДОКАТО ИМА ТАКИВА ЗАВИСЛИВИ ХОРА И ХОРА С ТАКЪВ МАНТАЛИТЕТ. ТЕЗИ ДНИ ЩЕ ПУСНА СЪРВЪРА ПАК НАДЯВАМ СЕ ДА НЯМАМ ПРОБЛЕМИ ОТ СОРТА. А ВИЕ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ НАД ДУМИТЕ МИ ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НЕ СЪМ УБИДИЛ НИКОЙ И ЧЕ СЪМ ПРАВ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА НАПИСАНА ДУМА.
 
оф да ги еба...

колкото и да ми хареса няма да играя щот то ми писна постояно рестарт..

искренно се надявам да намериш някой които да ти го защити!!
 
  • Like
Reactions: DeLasale
Да и аз няма да го играя писна ми всеки рестарт или е спрян
 
Правилно решение ! Едно че гонят играчите си , друго че пропада сървъра.
 
Никой не иска да си гони играчите просто "професионалистите си нямат работа" и се правят на хакери ... Ето,че успяха "Велики сте !" .
ПАПАГАЛИ !
 
DeLasale провери си сайта и може да го смениш :)
Ако сайта ти е бил наред висчко както трябва само 2-ма човека могат да те хакнат с авторска дупка Damian & IAmStaka, а ако сайта си го изтеглил от нета може и повече хора. А ако са ти хакнали сървъра погледни си хубаво файловете.
А може някой от 2-мата ти нови опонента и големи зависливници eXsdlo & Milanoob, но много бързо можеж да се справиш с тях ;)
 
Сайта в случая почти няма общо, стига му да го защитиш само от инжекция.. пример: сплойт - защита - добра антивирусна ! Ако имате нужда от помощ ми имате скайпа.. =)
 
Също така смея да твърдя, че няма сървър, който ти можеш да хакнеш! (rofl)(rofl) (разбира се ако не платиш на някой с парите на тате (xaxa)(xaxa))

Яж ми хуя интернет клошарска нинджа ;)
 
Жалко за сървъра.. бързо набираше скорост..
И все пак пробвай да смениш уеб сайта или се помъчи да разбереш откъде те хакват ..
 
Просто жалко за хубавия сървър и доброто му развитие !