набирам хора които да правят реклама във замяна ще им дам права skype:ivan4o903
Напълно си прав да ти кажа аз искам да събера 3 ма ама да са читави но много трудно се намират такива хора които имат желание за реклама повечето гледат сетовете и правата
Човек т'ва не е хейт , влезни в сайта и се поогледай , ще видиш някой основни работи които ще те накарат да затвориш сайта ... Ето например , когато за пръв път видях сайта и видях , че в сайта има УебМагазин , затворих сайта и повече не погледнах темата , а сега когато отворих отново темата видях ,че е написано -WITHOUT WEBSHOP!! , и отново влезнах в уеба , УебМагазина отново го имаше , но щракнах на него и ми излезе грешна страница ....Спамери, и неграмотни хейтъри във тази тема като изключим администратора на сървъра, ReSpEc7, NoFear и още 2-3 приятни за четене написани реда от културни социални хора. Как не ви е зрам бе гадняри?
11/10 за сървъра понеже имам честа да помагам на администратора от време на време.
Значи пич ако не гледаш темата а първо сайта и ако видиш да пише WEBSHOP и веднага затваряш - значи незнам как си позволяваш да даваш мнение дори за който и да е сървър.Човек т'ва не е хейт , влезни в сайта и се поогледай , ще видиш някой основни работи които ще те накарат да затвориш сайта ... Ето например , когато за пръв път видях сайта и видях , че в сайта има УебМагазин , затворих сайта и повече не погледнах темата , а сега когато отворих отново темата видях ,че е написано -WITHOUT WEBSHOP!! , и отново влезнах в уеба , УебМагазина отново го имаше , но щракнах на него и ми излезе грешна страница ....
Едва ли това само мен е объркало .. Просто не е кой знае колко сложна работа да си оправиш сайта , а ако не можеш намери някой лесен , има много читави сайтове
Все пак 10/10 за сървъра , много издръжлив , явно сте сериозни , но мисля че мързеливи