[Help] Увеличаване DMG на item

Holder

New Member
Joined
Dec 27, 2010
Messages
434
Reaction score
43
Здравейте значи искам да увелича DMG-то на някои оръжия и дефенса на някои предмети, знам че това се прави от item.txt и item.bmd - клиент, но въпроса ми е има ли някакви формули или пресмятания за увеличаване на дмг на даден предмет, ако е 115 - 126 атаката, мога ли да си сложа произволни числа или някаква формула, мога ли да го сложа примерно 170 - 180 ? Защото нали Chaos машината изчислява някак си от +0 до +13 та има ли значение и какво е то ?
 
Хайде плс, някой да каже има ли формула някаква или не и просто си измислям, числа.. в момента най-силните оръжия в сървъра дето трябва да са не са най-силните и е голям проблем, моля някой да пише.
 
Боже господи.. заклевам се опитах да го проумея и поне 10 мин сам го гледал доникъде не стигнах, айде да помогнеш с един два примера предполагам трябва да гледам тази част "ВK DAMAGE- Определяне на максимален и минимален dmg:" Сега Flamberge искам макс дмг-то да е с около 30 над Bone Blade примерно да прави 170 макс дмг, просто дай пример, как да го изчисля ама не го прави вместо мен наготово, защото ще ми трябва и за други предмети.. да знам как става, айде моля те да отделиш няколко мин за хелп.

Flamberge - Това е от ItemCore - без +1 или нагоре.
DMG MIN DMG MAX
115 126 - да е поне с 30 отгоре на Bone Blade да кажем айде 170 макс да е ?

Bone Blade
DMG MIN DMG MAX
122 135
 
Last edited:
дмг го прави колкото си искаш ти просто трябва да е балансиран за пример гледай темата която съм ти дал или гледай от предметите който са ти в сървъра какъв е дмг и г/д го балансирай
 
  • Like
Reactions: Holder