[Dev] За чест и слава

Искам само да допълня нещо,за 4-та точка на Eraser за Pull Module. Няма ли да е по-добре да му се добавя точката или наградата при условие,че въпросният привлечен играч направи 1 рес,иначе някой може да пишкадарства и да си прави акаунти за да взима точките.
 
Разбира се, че трябва да има подобна защита, но дали ще е на 1, 5 или 10 реса се надявам да може да се конфигурира от администраторски панел.
 
  • Like
Reactions: dota-sdso
Освен такива стъпки за рес изискване, ще трябва да има и логове от кое IP се е регистрирал всеки акаунт. Едва ли всички познават прокситата, а те трябва да са елитки и/или VPN, а дори да ги познават е достатъчна само една грешка да влезеш в другият акаунт с главното си IP за да бъдеш хванат. Такива мишкарства не изкарват дълго, въпрос на време е да се хванат и колкото по-късно те хванат, толкова повече боли :)
 
Ето и виждането ми за изгледа на пълния списък с класациите и market-а на началната страница(и на всички останали). Моля ако имате въпроси, предложия и пр. да ги споделите, защото започвам да режа и кодя.

п.с. героя в дясно(MG) ще се сменя спрямо първото място в определената класацията. Също така обнових първия пост.

прикачвам thumbnail-и за да не спамя излишно.

 
Last edited:
Проекта ми е интересен и се надявам все още да се работи по него и ще се радвам ако има някакви новини.
 
С дизайна си на много прав път! Ако знаеш от колко време търся нещо подобно, семпло но ефектно, функционално и направено с желание и както трябва. Аз лично бих платил пари за такова нещо, което е подобно на колегата ви Здравко, който е единствения, който е разработил нещо подобно но с различни дизайни. Нека не се отклонявам от темата - за дизайна съм с четири ръце и четири крака! :) Успех и ще следя проекта с огромен интерес. Ако размишлявате и върху Premium версия, впишете ме сред първите заинтересовани, желаещи да вкарат сайта в реална среда/употреба.
 
Вече обсъждахме това и тъй като по план ще има модули, които може би не са писани за други такива сайтове, наистина ще е по-добре да има Free версия и Premium такава. Не мисля, че трябва да обиждам мен, колегата или вас(хората с дългогодишни сървъри, които влагат и се трудят за тях, като сравняваме труда им с такива, които правят сървърите си на .zapto.com/да не взема да обидя някой сега/)

Благодаря за подкрепата! Съжалявам само, че към момента немога да я оправдая. Надявам се скоро да успея да ви зарадвам с нещо работещо.
 
Браво, за това което правите.

Buy Credits - С наличните си Goblin points в играта, да си закупиш кредити, 1/1.
Buy WCoins - С наличните си кредити, да си закупиш WCoins за X-shop, 1/1. ( :
- Top Online - Top Voters - Top Gens - Top Zen - Top Duel - Marry Status -

Аз също мисля, че трябва да има и премиум версия, естествено че бих го купил ако оправдае очакванията ми.
 
Last edited:
Интересен едит на Foundation браво,ще успееш ли да го извадиш и на яве? :)

Недей да лъжеш хората,тоя сайт ще си остане на картинка
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Dude
Дали ще има някакво развитие ...?
 
Мхм, и на мен ми стана интересно докъде стигна проекта..
 
давай сайта ивааак
 
Интересен едит на Foundation браво,ще успееш ли да го извадиш и на яве? :)

Недей да лъжеш хората,тоя сайт ще си остане на картинка

Само незнам защо тогава като ти го казвах не приемаше истината
 
  • Like
Reactions: dota-sdso
Истината е, че остана на картинка, защото аз се дръпнах от проекта.. а защо той не продължи да го развива, ми дава основание да мисля, че решението ми е било правилно.