Вярно на всички заявки са защитени но не както трябва. Много лесно се хаква. Но не всеки знае как.
ти ако знаеш ме хакни .:: XTYLING.NET MuOnline BG FREE SERVER ::. с същите модули съм...![]()
това че съм ти променил индек-са незначе че е от Екстайлинг Уеб-аXTYLING всички знаем, че има дупка... дори беше ми променил index-a...
Искам да си го инсталираш и да пробваш и да ми кажеш каде кво става защото не си наясно![]()
пробвай и ми кажи каде е дупката щом невярваш![]()
Хаквал съм хора с този веб ако не бях хаквал нямаше да приказвам на празно.И то не е дупа а просто не си го направил както трябва само онея 2 модула дето казах са оправени на 100% .
Аз до колкото видях само на някои места си сложил str_replace ако не се лъжа щот не знам дали първия веб имаше. И няма ко да споря с теб щом казваш тъй да е![]()
като няма str_replace незначе че няма защита... се пак ако няма str_replace има ереги или прег-матч![]()
Аз съм проверил и пак си ставакак да ти обесня че си хаквал преди... провери ся да видим![]()
може ве кфо го слушате тоя... само се прави на интересен тука... умее да лъже...
Ама той и да лъже аз пак си знам че може и не може да ме убеди в нещо което става.