Говорилня

Ако изтеглиш късата клечка,
ще ми изпълниш 3 желания.
Ако изтеглиш дългата погрешка,
бързо ще я скъся! (crazy)

Лол , ЛОЛ! 3 Дни срсли ? Просто като не сядам на пц-то или като седна не стоя в този форум... + Т'ва нисш си ти ъм.. това друг въпрос =)

браво само 3 дни ти отне да отговориш на въпроса направо да ти пляскаме !!! (applause)(applause)

Той да не живее в форума и да следи кой кога пише, че да отговаря моментално. (facepalm) Много интересна "логика" имаш. :)

• Like
Reactions: Dungeon and bacardi
Лол , ЛОЛ! 3 Дни срсли ? Просто като не сядам на пц-то или като седна не стоя в този форум... + Т'ва нисш си ти ъм.. това друг въпрос =)

Понякога човек е по добре да си мълчи! "Точно това трябва да правиш"

Той да не живее в форума и да следи кой кога пише, че да отговаря моментално. (facepalm) Много интересна "логика" имаш. :)

"Thanks" Прав си той не живее в Форумът, но винаги мисли "3-дни" преди да отговори!
Ако не отговори веднага, значи пипето му не сече! но в повечето случаи съм го виждал да кисни в темите, и да се чуди какво да напише...

Last edited:
Възможно е. Аз нямам наблюдения по този въпрос и следователно не мога да коментирам. Впечатление ми прави начинът, по който kre373n реагира на... всичко, което пишат потребителите тук..?! Когато и да погледна в тази тема, все има разправии и в повечето случаи той не пропуска да вземе участие. Аз нямам право да го съдя за каквото и да било, нито възнамерявам да го правя, но ми е интересно каква е причината зад всичките караници, които са се изсипали тук. И в крайна сметка дали си заслужава и какъв е смисълът...? Много хора започнаха да пренебрегват и злоупотребяват с причината, поради която този форум е бил създаден. Не мисля, че е редно просто...

Абе, всеки път като влезна в тоя форум все някой се заяжда, баси :x

"Thanks" Прав си той не живее в Форумът, но винаги мисли "3-дни" преди да отговори!
Ако не отговори веднага, значи пипето му не сече! но в повечето случаи съм го виждал да кисни в темите, и да се чуди какво да напише...

Или не съм на линия...

milko.jpg

Ей хеЙ`търчета някой хора имат личен живот , а не висят по цял ден в този форум :) Всички сте големи мъже ама като ви дойде една жена и ви каже действайте всички ще си фанете партакешите и ще си тръгнате АРЕ...

• Like
Reactions: Arr0gance and Dante
Ей хеЙ`търчета някой хора имат личен живот , а не висят по цял ден в този форум :) Всички сте големи мъже ама като ви дойде една жена и ви каже действайте всички ще си фанете партакешите и ще си тръгнате АРЕ...

Ти си поумнял, колега. :D

Селяк , кои ти е дал модераторски права на теб ве? ти цял ден мойш да си играеш и да правиш снимки ама у главЪта не те бива!

Селяк , кои ти е дал модераторски права на теб ве? ти цял ден мойш да си играеш и да правиш снимки ама у главЪта не те бива!

Жалък си (chuckle) Колкото повече пишеш толкова повече се излагаш , your choice.

Жалък си (chuckle) Колкото повече пишеш толкова повече се излагаш , your choice.

Ей духач щи кажа кой е жалкия ако те пипна, искаш ли да ми душиш трабата? M1rda!

Ей духач щи кажа кой е жалкия ако те пипна, искаш ли да ми душиш трабата? M1rda!

И ти ли почна да се правиш на интересен бе пикльо? гледай си псевдо сървъра и не му дръж сметка кой му е дал модераторски права... В това има отчасти някаква прилика... той заслужава модераторските права... и ти заслужаваш... да не се прибереш

И ти ли почна да се правиш на интересен бе пикльо? гледай си псевдо сървъра и не му дръж сметка кой му е дал модераторски права... В това има отчасти някаква прилика... той заслужава модераторските права... и ти заслужаваш... да не се прибереш
Омръзна ми да ви чета простотййте ела да ти надуя главата и да си одиш!