Нищо не каза.:
Поне се пробвай да не си налагаш мнението като коментираш дадено нещо.
Тренирал си футбол.
Аз и тенис и волейбол съм тренирал ,ама не ходя да разправям, че любимият ми играч или отбор нямат равни.
Със затворени очички ли беше или прашинка ти влезе в окото ,като Меси мина през 5 човека, че даже и 18-ката не се усети какво се случи?
Как точно опредляш хората във форума. Т.е. по какъв критерии, че на мен нещо не ми е ясно?
I think you failed more trying to understand my post than posting your one
Циркова група " Барселона " / VBOX7
I think you failed more trying to understand my post than posting your one
Циркова група " Барселона " / VBOX7
Нищо не каза.:
Как точно опредляш хората във форума. Т.е. по какъв критерии, че на мен нещо не ми е ясно?
я ми дай да видя ти с какво си помогнал за развитието на форума?? една твоя смислена тема искам където си помогнал на някой или си споделил нещо.Тука в форума адвокати и професори нещем можеш да си ебеш путката майна и да спреш да се правиш на някъв защото си никой бай хуй пълен измекяр.![]()
На мен пък ми е помагал много пъти .. може би зависи от това как се отнасяте към него ..
я ми дай да видя ти с какво си помогнал за развитието на форума?? една твоя смислена тема искам където си помогнал на някой или си споделил нещо.Тука в форума адвокати и професори нещем можеш да си ебеш путката майна и да спреш да се правиш на някъв защото си никой бай хуй пълен измекяр.![]()
На мен пък ми е помагал много пъти .. може би зависи от това как се отнасяте към него ..
Айде успокой се, разбирачо.
Аз пък гледах мача и се кефих на играта.
Ше му *** и разбирачи.. въдят се кат' гъби.
wtf e? за кво се бориш за репутация в интернет за уважение? Прилагаш тролски умения тук? Тва не ти служи в живота. ДА! Помагъл си може верно е, но от теб само съм видял да се мешиш и да се правиш на умен дразнейки някой. Не искам да се карам с никой, ти сам знаеш че е така и вече го доказа много пъти...
За каква репутация да се боря пък аз? Аз нужната репутация съм си я изградил още преди години.
Аз не съм се карал с никой.. вие просто тука ми агресирате като реша да се базикна.
Аз се дразня като почнат да ми спорят за 2те най- коментирани теми в България - футбол и политика.
ми дразни се щом това ти дава причина да се дразниш хаха адски жалка история бро
btw не сме дошли у вас да спорим така че не на мен да викаш по-спокойно![]()