Security
New Member
- Reaction score
- 120
даOnline ли да е ???
UserCp -> картинката която съм прикачилАбе хора как се слагаше текст под името на профила в форума ? Примерно :
sexy_b0yy
NewerMu Owner
awatara
i na dolo postowete
ако има и офлайн ще е супер (nqh)
ее нямам предвит Шах аз ако искам шах ще цъкам в djagi![]()

2 варианта (според мен) :Я някой да ми обясни защо шибания WINDOWS се ебава така ялово с мене ... Начи проблема ми е следния ... Мъча се да инстална каквато и да е програмка и винаги ми пише "File is corrupt" или грешка еди ква си :0x123456789 .... Някой ако е имал такъв проблем моля да сподели как се оправя щото ми писна на всеки 2 дена да си преинсталирвам тъпия WINDOWS... Става на въпрос за XP SP2 ...![]()
Може ли да получа смяна на никнаме?![]()
и аз това искам щото зе да ме дразни моя никнаме ако админа благоволи.. !!!![]()
и аз това искам щото зе да ме дразни моя никнаме ако админа благоволи.. !!!![]()
Еми ти си мазохист ,братлеЯ някой да ми обясни защо шибания WINDOWS се ебава така ялово с мене ... Начи проблема ми е следния ... Мъча се да инстална каквато и да е програмка и винаги ми пише "File is corrupt" или грешка еди ква си :0x123456789 .... Някой ако е имал такъв проблем моля да сподели как се оправя щото ми писна на всеки 2 дена да си преинсталирвам тъпия WINDOWS... Става на въпрос за XP SP2 ...![]()
Ти не ставаш ли нахален , много ме нервите ейтакива ПУТКИ
И ще ти кажа защо си ПУТКА защото те е страх да си попиташ аз съм тук от 2 години , а ти си дошъл преди 1 месец и тука оспами , изнерви всички и ся и това искаш .Като си ПУТКА и нямаш смелост да попиташ пръв ....
Пък и си тук от 1 месец не се ли чустваш малко неудобно да искаш. Ебати наглия тип копеле...
И с това NEVER BACK DOWN... JB Фенове не искаме , вън !
Edit: + това ти си избираш ник наме , представи си на колко наркотика си бил като си се регвал...
ХАХА niceeeЕми ти си мазохист ,братле:.
Не стига, че си с тъпите копия от замунда, ами и си и на SP2?!
Ти знаеш ли колко експлоита има за това чудо?
Сега вземи намери един нормален XP диск и му удари един рипеър на компютъра си. Изтегли си след това един Касперски или какъвто и да е антивирусен софтуер, който предлага Триал версия и си изчисти тъпия Салити. След това си инсталирай SP3 + всичките му ъпдейти и удари един CC Cleaner да си опрайш регистрите от тъпия Салити вирус и машината ще ти е като нова.
Тийнейджърската възраст е възрастта, през която искаш да стиснеш света за гушата, но вместо това си стискаш пъпките.