Говорилня

Някой може ли да ми помогне да си намеря дистрибуцията "BacTrack 4" за Windows XP SP3 32bit... ??

Back Track 4 за ЛИНДОВС, Xaxaxa ти наред ли си или нямаш понятие какво е LINUX ???

Някой може ли да помогне Xampp неще ми стартира показва 80 порт е зает,а на същия комп нямам Skype
ReaL ми бише казал как се гледа от къде е зает,но не помня..Нещо се пише в Start>Run>Cmd
Start>Run>Cmd>netstat -bn

Как ми се играеше Heroes 3 ;(

7dca60211b7498996317e02959ff03ab.jpg

според попринцип бих се навил да хоствам .. но покрай тая "продажба" и така нататък :
1-во си изгубии играчите
2-ро изгубии доверието на всички.... щом прецака 1 , значи би прецакал и 2-ри

Какво става с mobio ?
Да не би да е хакнато ?

протекте, протекте...

Протектчето си имаше проблеми затова затвори сървъра , сега явно е хармония и иска наново..?

Протектчето си имаше проблеми затова затвори сървъра , сега явно е хармония и иска наново..?

Имал проблеми той ... хаха просто е криза трябва да открадне някой лев , за да има достатъчно пари да иде на кафенце и на дискотека (chuckle)

Имал проблеми той ... хаха просто е криза трябва да открадне някой лев , за да има достатъчно пари да иде на кафенце и на дискотека (chuckle)

Кризата мина >.>
bTV - Начало за да си в крак с новите неща,....

Epa tonko, as pisha dnes, ti otgowarqsh utre, as wrushtam drugiden, kak da se zasechem. SA si eba maikata, 1 sedmica ne xodix na daskalo i utre shte widq kwo shte me prawat (nqh)

карай аз карах 3 месеца и учителката ми се обади и ме пита кво стана забрай за нас хД

DarkMaster е на около 19 годишна възраст! Протект за мен винаги е бил леймър и такъв ще си остане... това, че е дебел е негов проблем... не ценя хората по външен вид... но тоя протект е някакъв лайнар който си мисли, че мн неща знае а в същото време нищо незнае :)