- Reaction score
- 76
Виште клипа това е българия ! ! !
А ти горд ли си, че си българин ? / VBOX7
А вие горди ли сте че сте българи ?
А ти горд ли си, че си българин ? / VBOX7
А вие горди ли сте че сте българи ?
Горд съм с това което българия е направила и с всичките ни предци, но не и с сегашните минджи които наричат себе си "политици", които си гледат джоба и заради които България става все по черна и вървъ надолу...
Горд съм с това което българия е направила и с всичките ни предци, но не и с сегашните минджи които наричат себе си "политици", които си гледат джоба и заради които България става все по черна и вървъ надолу...
НЕ СЪМ горд предпочитам да бях роден в САЩ. .
прочети как съм го едитнал бе олигофрен малък и не съм турчина и турция е 10пъти по-развита от българия отиди малко на екскурзия Истанбул,Мерсин .. да видиш за какво става на въпрос не ми говори на изуст
![]()
Както каза феликс " горд съм с предците си " това е много вярно .. по точно горд съм с делата им ако българин не беше измислил въздушната вазглавница кфо щеше да е смъртните катастрофи щяха да са по x100 ама както и да е ас съм горд че съм Българин и никога няма да съжелявам че съм такъв
PLMN е туричн слагам си главата![]()
Горд , ама селянин.
В две изречения допусна 15+ грешки, браво:
не ме интересува ^_^ важното че съм казал квото мисля ;]] а ти ако нямш друга работа кфо да направя
Ти ходи в развитата турция дето бае ходжата в 5 часа сутринта аз ще си седя тука. Нека ми е лошо.прочети как съм го едитнал бе олигофрен малък и не съм турчина и турция е 10пъти по-развита от българия отиди малко на екскурзия Истанбул,Мерсин .. да видиш за какво става на въпрос не ми говори на изуст
![]()
Ти ходи в развитата турция дето бае ходжата в 5 часа сутринта аз ще си седя тука. Нека ми е лошо.
Ние поне си имаме хубави момичета не...
![]()