CocaineMonkey
New Member
- Reaction score
- 1
https://prnt.sc/1sjbrtv Един малко по различен проблем; joinserver-a се затваря и след него gameserver-a???
Тц, нямал съм толкова много, но 250 изглежда като възможен лимит.Знаете ли дали може да се добавят повече от 250 Quest? При мен, след като някой премине 250 quest показва, че всички quests са изпълнени.
@DarkMaster @AnHiMiLaToR
Ние се разбрахме с колегата, но пропуснах да отговоря и тук. Ограничението е 256 записа.
Играта не е предвидена за сървъри с рестарти. Един trigger би ти свършил работа.@DarkMaster бъг репорт:
В базата не се създават отделни записи за отделните BC.
Пример на практика:
Минаваш BC6, записват ти се точките, колкото и пъти да го минаваш.
След това минаваш 1 път BC7 и всички точки се записват към съществуващия ред в базата.
Показвам скрийншот на един и същи герой от снощи и от днес, единствения запис в [EVENT_INFO_BC]:
View attachment 5907
Това нещо можеш ли да го оправиш или да предложиш workaround?
Make sure you're using the original database.
I'm using the ones that came with the server, it has 2 banks 1 MuOnline and another MuOnline 2008 and aboveMake sure you're using the original database.
@DarkMaster бъг репорт:
В базата не се създават отделни записи за отделните BC.
Пример на практика:
Минаваш BC6, записват ти се точките, колкото и пъти да го минаваш.
След това минаваш 1 път BC7 и всички точки се записват към съществуващия ред в базата.
Показвам скрийншот на един и същи герой от снощи и от днес, единствения запис в [EVENT_INFO_BC]:
View attachment 5907
Това нещо можеш ли да го оправиш или да предложиш workaround?
Ето фикс на това нещо посредством промяна на процедурите. Впрочем query-то за BC по спомен го execut-вах като инсталирах сървъра още в началото, т.е. беше променено може би от @DarkMaster или от някой друг преди него (не е оригиналното от WebZen). За да работи това нещо трябва да се махне primary key от таблиците на BC и DS. Не съм го тествал обширно, но не би трябвало да има проблем, разликата е минимална.Играта не е предвидена за сървъри с рестарти. Един trigger би ти свършил работа.