parsy
New Member
- Reaction score
- 152
Давами Login Server Connect Failed или нещо от тоя род след като зареди каде е проблема
JOINSERVER PROBLEM !!!
Давами Login Server Connect Failed или нещо от тоя род след като зареди каде е проблема
Its not About that !!!
You have to Edit the LINK for Join Server and it Should Look Like This:
D:\muserver\JoinServer\JoinServer.exe /p55970 /caYourIP /cp55557
сега неми дава тоя проблем Join Server Connect Failed а са в сайта пише че е Онлайн а Същност не е като влезна ми пише You Are Disconnect Fropm The Server някаква идея защо така ? :bb::bb::bb::bb:
GS_CS on ли е?ReaL[!];3270 said:След като оправих магазините и монстерите сървъра тръгна но сега има 2 проблема (поне при мен) ...
1: Като искам да ида в CryWolf или в DeepLoren ми излиза това
2: Пробвах с 2 едитора (CzF MuEditor и MuEdit) просто не ми слага итемите който аз искам .
След като отворих CzF MuEditor и влезох в инвентара на героя си ми излизат някви UNKNOWN итеми ... ако някой знае как да оправя проблемите да ми каже Tnx
хахах проблема не е в файловете а в теб!sorry DarksTeam самоче тия фаилове за ни6то не стават нз 6то така самоче др които искат да ми влезнат в сервера не могат а аз мога затова мисля 4е фаиловете са боклуци
ReaL[!];3279 said:Еми аз нали се опитах да ти го направя но нейскаше да трагне заради претоварените магазини и спотове ... и мисля че нещо антивируса не ти даваше да влезеш в игра на мен ми трагна ся само евентите са ми зара (crywolf and castlesiege) Dark Master ето скрийн майче нещо не иска да ми трагне gameserver_Cs нали IMG:
имам о6те 1 проблем със тези сервер филес на жената дето трябва да се манват questovete не пи6е на бг а на некви ирогливи плс некои да ми хелп
ReaL[!];3379 said:Намерих друг проблем с сървъра неможе да се прави Guild