[AD] MuArmy 98z Exp: 80x Drop: 40%

почвам ! интересен ми се вижда сървъра
 
7741803C.png
 
То хубу брат ама се вземете в ръце понеже вече 2-ри ден апък се спира за профилактика за цяла нощ?

А в момента е онлайн има и играчи пробвах и з-те клиента иска ми нова версия аз ти пиша ти излизаш от скайп нито 1 отговор досега откогато ти дадох пълномощно.
 
На снимката по-горе която е качил better, тази грешка над формата за регистрация гледай да я оправиш защото някой може да злоупотреби с това. :)
 
На снимката по-горе която е качил better, тази грешка над формата за регистрация гледай да я оправиш защото някой може да злоупотреби с това. :)

Чети внимателно какво пише там.. Че няма ДБ с името Memb_credits. И като гледам сайта не работи?
 
nqkuv si Cappy kaza che govoril s teb i shte reskash survura... mnogo si seriozen, pone pishi gramotno v saita (onlain vika :D :D)... pishi na bulgarski ili na english, da razberat i drugite. (izvinqvam se che ne pisha na kirilica)

Намери се кой да ми каже че съм неграмотен. Евала!
В news системата още не съм оправил кирилицата, но мисля че това не е належащ проблем - или бъркам?
Що се отнася за рестарта - вие сега сте недоволни дето блъскам с всички сили да пусна сървъра максимално скоро, че и още хора съм ангажирал да ми помагат - ако искате да се занимавам още 4-5 часа прегледам всички акаунти? А дали няма да са и повече от 5 часа?
Рестарта смятам че е най-правилното решение от гледна точка на това че:
още не сте се преляли от предмети и ресове
имаше някой неща които падаха а не трябваше да ги има
след bachupa на сървърните файлове в магазина имаше блес бъг - не съм отварял банките ама мисля че няма да са розови...
 
before open , always test and edit.Your make fail!!!you open server people comming and babaac all down?serius???its normal atitude? i see 3 times diferent shops in game.wtf one person buy evil after 20 min no evil in shop.

p.s. lost my trust
 
Здравей Дечи , мисля да пробвам сървъра ти , но ако ще пускаш ПвП сървър по-добре оправи точките за рес. От сега ти казвам , че с тези точки БКто няма бутане , особено на 80 реса. За ПвП сървър точките са най-важното нещо и ако искаш вярвай , но и 10 точки са от значение. Това най-трудно се наглася и мисля , че за да го нагласиш трябва да пускаш на етапи. Спри ресването на първите 10 реса и оправи точките , с няколко стопа ще ги нагласиш спрямо сървъра. Basic статистики и без това не могат да се пипат така че вярвам , че можеш и да вземеш точки от друг сървър , при положение , че няма никаква разлика в формулите.Гледай само да е версията , която си и ти. Успех!

ПС: Защо не ми влиза в сайта?
 
Чети внимателно какво пише там.. Че няма ДБ с името Memb_credits. И като гледам сайта не работи?

Без да давам предпоставка за спор, има таблица Memb_credits и в нея има конфликт с primary_key тоест тя вече има зададен primary_key, и се прави опит за задаване на различен. (поне така си мисля, но определено я има таблицата)
Също така имах съвсем друго предвид, а именно, че не е добре да ти се знае директорията на файловете (поне така мисля не съм много навътре, но предпочитам да не знаят точното име на файловете ми и къде се намират).

Сайта е офлайн защото предполагам е под DDOS атака и това не е готино.. Човека е вкарал пари за домейн, старание, време и някой си е направил гавра..
Edit : Въпреки, че като виждам какво е отношението му сигурно има причина, но пак е прекалено..
 
Last edited:
Няма дос атака - след преинсталацията не съм слагал сайта. В момента не ми трябва. Имаме защити за флууд - на този етап ефикасни. Ще оправим и грешката която излиза в сайта. И аз си мисля че не е хубаво да я има - най малкото е грозна :) Благодаря за инфото.
Няма да е скоро :)

Official start - Friday 20:30
Официален старт - Петък 20:30
 
Last edited:
Добре, чакам го с нетърпение..
Бих искал само да добавя, че според мен ще е по-добре Reset points-a за BK да го направиш примерно 400 или 350 защото ако е колкото на останали(500) ,няма да има спиране, ще бие всичко наред.
 
Няма дос атака - след преинсталацията не съм слагал сайта. В момента не ми трябва. Имаме защити за флууд - на този етап ефикасни. Ще оправим и грешката която излиза в сайта. И аз си мисля че не е хубаво да я има - най малкото е грозна :) Благодаря за инфото.

Няма да е скоро :)

Official start - Friday 20:30
Официален старт - Петък 20:30

А да видим :)
 
А да видим :)

Дечи , колкото повече пишеш в тоя форум и изобщо си постваш сървъра тук , толкова повече ще те флудят , не че нещо , но винаги така става. Руснаците може да си имат супер готини и оригинални сървъри , а ние само си серем на главите.
 
Last edited:
Дечи , колкото по-малко пишеш в тоя форум и изобщо си постваш сървъра тук , толкова повече ще те флудят , не че нещо , но винаги така става. Руснаците може да си имат супер готини и оригинални сървъри , а ние само си серем на главите.

Ако говориш за мен доста грешиш, аз не съм некоя малка путка да седя на компа и да правя мръсно на хората, ние сме тук да помагаме не да серем на хората по проектите !!! Моите уважения но преди да напишеш нещо го премисли няколко пъти !!! Писах " А да видим " защото го пусна и направо го спря . Нищо против пича нямам дори се радвам че все повече БЪЛГАРИ започват да пускат сървъри и мога да му кажа само едно, пич продължавай напред ако имаш проблеми с нещо което незнаеш ние сме тук за да ти помогнем!
 
Дечи , колкото по-малко пишеш в тоя форум и изобщо си постваш сървъра тук , толкова повече ще те флудят.

Seems Legit...

Иначе да си пуснеш реклама не е такъв проблем въпреки, че до някъде те подкрепям, но мисля, че повече зависи от отношението ти ;)
 
Аз нямам нищо против форума , дори го посещавам редовно вече над 2-3 години. Има много свясни хора тук , които много помагат и качват разни полезни нещица напълно безплатно.Но не мога и да отрека , че има хора , които чакат във форума да ти преебат всичко.Много искам някой ден да разбера , кои са тия дето всеки един нов сървър който се пуска / рестартира го флуудят като за последно.
 
Не вярвам ,че има повече от 3-4 човека в тоя форум които могат да го флуднат ,а и не вярвам ,че точно тези хора които имат познанията да го направят ще тръгнат да се занимават. Казах му да не прави нищо за БГ аудиторията ,но все пак реши да се занимава точно с нея ,ако има някой копелдак който да се мъчи да му сере на труда може да яде на майка си п**ката без извинение. :)
 
  • Like
Reactions: pafa7a
Честно казано, познанията които ти трябват за да флууднеш (или както обичам да го наричам да направиш виртуална чекия..) не са коооой знае какво, а желание много, и аз не мога да си обясня къде им е проблема предполагам конкуренция, преди време един потребител от тук не смятам да му споменавам името реши, че сървъра ми му пречи и ме флуудваше от 9 различни IP-та съмнявам се, че има общо 9 приятели, затова предполагам, че е използвал някоя гнусна програма..

Това с бг аудиторията +1
 
Тези които нямат "кой-знае какви познания" няма да успеят. Опити има много - постоянно ми излиза че се опитват да ме флуудят или бластнат.