Никой не пита конкретно теб за да отговаряш от името на целия форум.
не са прай на умник ве убитак ко си мислиш че ше му я дадат ли ве я си еби путката майна смешник
+1
@soempty, нали си голям хакер. Там пробиваш защитите на МуГард и т.н... една тъпа търг система не можеш да си направиш.. ужас и позор.
и доста зле написана?моя адаш става лош но да това е добра система но е само за стари версий
и доста зле написана?
само ще ти кажа (bow) вземи разпитай малко кое кво що и тогава говори за мен. Мислиш ли че ще говоря ако не съм сигурен в нещо...
Mepho е страна Пловдивска птица той няма да ти откаже да ти помогне но не и той да ти направи целия код в това вече съм се убедил
Е от днес започваме да раздаваме банани за подобно отношение. Ще се научите да се държите нормално един към друг а не да се псувате...
А сега трябваше да си подмокрим гащите и да.. ба ли маа му.
Относно отношението на хората към други хора.
Отношението на хората към други е резултат от нещо, а не причина.
Не може срещу теб да стои някой, дето бълва тъпотии и ти да не тръгнеш да го обориш. Не може някой все да взема, а другия все да дава.
Тези мерки , които мислиш да предприемаш са точният пример на това, което написах.
Забраняваш достъпа до форума на хора, които имат акъл в главата, в резултат на което остават само кръвопийци- безделници.
Все ми е тая, честно казано.
От 3 години съм в този форум, но до сега поне имаше някакъв ред, който беше налаган от потребителите. Поне го имаше.
Вмомента администрацията ще разруши еднственият такъв.
Еми евала.
Джон Ленън е казал: "Let it be".
Винаги обичам да цитирам Константин Иричек:
"...Ние, можещите водени от незнаещите,вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо…"
А сега трябваше да си подмокрим гащите и да.. ба ли маа му.
Относно отношението на хората към други хора.
Отношението на хората към други е резултат от нещо, а не причина.
Не може срещу теб да стои някой, дето бълва тъпотии и ти да не тръгнеш да го обориш. Не може някой все да взема, а другия все да дава.
Тези мерки , които мислиш да предприемаш са точният пример на това, което написах.
Забраняваш достъпа до форума на хора, които имат акъл в главата, в резултат на което остават само кръвопийци- безделници.
Все ми е тая, честно казано.
От 3 години съм в този форум, но до сега поне имаше някакъв ред, който беше налаган от потребителите. Поне го имаше.
Вмомента администрацията ще разруши еднственият такъв.
Еми евала.
Джон Ленън е казал: "Let it be".
Винаги обичам да цитирам Константин Иричек:
"...Ние, можещите водени от незнаещите,вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо…"
Немога да разбера защо за бога се вземате толкова насериозно и за толкова велики и знаещи а другите все са ви по нисши (повечето) ....
Много умни станахте изведнъж
(hmm2) We live in Bulgaria! (hmm2)