Е как, в края на седмицата триеш информацията от колонките и готово.
Това е един от вариантите,другият е едно много просто скриптче,което да трие всичко от колонките.
Аз не съм правил такова нещо но според мен е по-добре да е в отделна таблица в която за се записват веднъж седмично резултатите.Да де, аз затова говоря, не ръчно да ги трие... Хехахха
Друг е въпроса, че вероятно той иска и да записва резултатите, класира играчите и раздава наградите автоматично, като пази и обща класация, което няма да е просто скриптче.
Аз не съм правил такова нещо но според мен е по-добре да е в отделна таблица в която за се записват веднъж седмично резултатите.
След известно време няма ли да стане лудница в базата?
Постни кода за класациите.
Е как, в края на седмицата триеш информацията от колонките и готово.
Най удачния вариант така мисля.
$date = date("D H:i:s",time());
if ($date === 'Mon 00:00:00'){
// Трий в Неделя 24 часа
}
това означава, че точно и само в неделя в 24:00 и 00 секунди ще трябва да отвори сайта за да зареди скрипта по-надолуАз си направих майтап, но щом ти харесва да го триеш ръчно.
Иначе, може да сложиш нещо такова в сайт индекса и забравяш:
PHP:$date = date("D H:i:s",time()); if ($date === 'Mon 00:00:00'){ // Трий в Неделя 24 часа }
това означава, че точно и само в неделя в 24:00 и 00 секунди ще трябва да отвори сайта за да зареди скрипта по-надолу
DELETE * FROM ime_na_tablicata
Еми че кво му е тогава да ги трие?
PHP:DELETE * FROM ime_na_tablicata
Това няма ли да свърши работата? Пък после да си го направи в .php файл с някакъв бутон примерно "Execute" за да не го отвори по погрешка и да изтрие класацията. И сам би трябвало да се справи и да си го пуска когато прецени.
Еми че кво му е тогава да ги трие?
PHP:DELETE * FROM ime_na_tablicata
Това няма ли да свърши работата? Пък после да си го направи в .php файл с някакъв бутон примерно "Execute" за да не го отвори по погрешка и да изтрие класацията. И сам би трябвало да се справи и да си го пуска когато прецени.
DELETE FROM DS_TABLICATA
DELETE FROM BC_TABLICATA
UPDATE CHARACTER SET SKYWIN=0