Хах, той на български не може да пише, пък вие го критикувате за английските грешки ...
ok
Намери още една грешка в текстовете ми,и тогава говори...Грешките бяха съвсем неволни,опуснал съм едно "Т" и от бързане съм написал eruo.
Advertising в портфолио. Това е направо комично. Иначе сайта ми харесва.
ok
Намери още една грешка в текстовете ми,и тогава говори...Грешките бяха съвсем неволни,опуснал съм едно "Т" и от бързане съм написал eruo.
И пиша на латиница,защото нямам flex type.
Говоря за грешките на български, защото родният ти език, предполагам, е българският, нали ? Това, че сте в някакви цветове, дава ли ви право да нарушавате правилата ?! (KR373N и за теб се отнася) А и има онлайн кирилизатори, стига с тея оправдания, че нямате flex type. Дори има вграден български език в Windows-а. А и не знам къде сте видяли да "hate-я" ...
** Haters gonna hate, както се казва.
от вчера си бърше гъза сам се прави на мъж
Сам си го каза!
Айде, аз спирам да пиша повече в тая тема. Явно някои хора са твърде simple-minded устроени и ми е жал за тях.
** Като ще ме биеш, идвай. Аз няма да ходя до София, само за да ям бой!
Мога само да кажа че се радвам че имам приятел като Еволюшанчо и знам че от него става Дизайнер няма спор колкото до хората който избиват комплекси Ебете си майката лайна такива мърши... когато постигнете това което той е постигнал тогава може да опреквате !!!!
Продължавай така Ево С теб съм!!!!!!!!