Dante
New Member
- Reaction score
- 178
Много благодаря @killar4eto вече го сложих.
@Dante превода реален ли е или е google translate?
Google. Но като го четох ми се стори добре.
Много благодаря @killar4eto вече го сложих.
@Dante превода реален ли е или е google translate?
Ако на някой му се занимава да преведе това на какъвто език може без BG няма да му се разсърдя.
Home
Downloads
REFRESH
Experience
Drops
Bless Bug
Total Accounts
Total Characters
Total Guilds
Online Users
PVP Server
Register
Server Information
Character Rankings
Guild Ranking
Characters Panel
Username
Password
Login
Please complete the form above with the right data inorder for you to start playing in our FREE Mu Online server.
Desired login information
Repeat Password
Alpha-Numeric Characters
Provide valid information, it will be used when you loose your password.
Secret Question
Secret Answer
Register now!
Forgotten Password
Английски, български, малко русКи и сега започвам немски.
@sobitech, кажи какво искаш да ти кажа. Ама давай на лично, че малко се отклонихме от темата.
На море е.Останах си с чакането, ми се струва.
По темата:
Bulgarian and English. Simple as dat'.
ако ви кажа ,че знам турски немски български англииски руски и испански ... ще ми кажете ,че лъжа но е истина ... турски знам не защото съм циганин/турчин точно обратното ненавиждам ги но се научи да го науча и за 1 година го знам доло горе немски живял сам в германия около 3 години така че го знам добре български без коментар англииски уча около 6 години и го знам добре доста дори руски живял съм в русия 2 или 3 години нз точно испански подари това че сега съм в испания
ако ви кажа ,че знам турски немски български англииски руски и испански ... ще ми кажете ,че лъжа но е истина ... турски знам не защото съм циганин/турчин точно обратното ненавиждам ги но се научи да го науча и за 1 година го знам доло горе немски живял сам в германия около 3 години така че го знам добре български без коментар англииски уча около 6 години и го знам добре доста дори руски живял съм в русия 2 или 3 години нз точно испански подари това че сега съм в испания
Браво Понякога се налага да учиш в извънредни ситуации.
Езици може да знаеш, ама точки, запетайки, удивителни не признаваш
Български, English, Русский, Español и Харпунски ...
Български и имам 3-ка хахаххъаха